Perustettu vuonna 2013

Monialaista osaamista

Olemme huittislainen yritys, jonka myymälä ja varastotila sijaitsevat Huittisten ydinkeskustassa. Työkenttämme on muotoutunut laajasti Satakunnan, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueelle.

Olemme kasvaneet ja laajentuneet vauhdilla. Aloitimme työt perinteisillä LVI-töillä, lämpölaitosasennuksilla ja -huolloilla. Tänä päivänä työmme keskittyvät pääosin teollisuuden LVI- ja laiteasennuksiin, sähkötöihin, monipuoliseen hoivarakentamiseen sekä uudisrakentamiseen. Kiinteistöhuolloille ja maatilayrityksille teemme monipuolisesti LVI-alan töitä. Lisäksi meiltä löytyy ratkaisut maalämpöön ja myymme ja asennamme vesi-ilmalämpöpumput.

Meille tärkein asia on tehdä työt laadukkaasti ja määräysten mukaisesti aikatauluissa pysyen. Osaava ja motivoitunut henkilökunta sekä laaja ja nykyaikainen kalusto ovat toimintamme ydin. Kouluttautamalla säännöllisesti olemme nyt ja tulevaisuudessa kehityksen kärjessä.

Huittisten

Vuoden Yrittäjä 2022

Huittisten yrittäjäyhdistys valitsi Systemia Oy:n Vuoden yrittäjäksi vuonna 2022. Valinnan perusteluissa todetaan, että Systemia tunnetaan valtakunnallisestikin luotettavuudestaan ja huolellisesta työstä, joten yrittäjän asenne on jalkautunut myös työntekijöille. Yrittäjäyhdistys halusi valinnallaan myös nostaa esiin nuoren yrittäjän, joka on kasvattanut yritystään merkittävästi haasteellisena aikana.

Katso video
Katso video

Asiakas on ykkönen

Haluamme olla asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme ammattitaitoinen kumppani. Teemme työmme niin, että meistä on hyötyä asiakkaillemme pitkään ja olemme käytettävissä silloin, kun apua tarvitaan. Toteutamme kaikki projektimme satakuntalaisella asenteella tarkasti, sovitusti ja ihmisläheisesti.

Jaakko Lehtinen
yrittäjä