Laatua lämmitykseen

Lämpöpumput kaikenlaisiin koteihin

Valikoimastamme löytyy kaikenkokoisiin ja -näköisiin koteihin sopivia ilma- ja maalämpöpumppuja. Olivat tilasi ja tarpeesi sitten pieniä tai suuria, me hoidamme niiden lämmityksen kuntoon vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Poikkea myymäläämme Huittisiin, jossa voit tutustua tarjoamiimme laitteisiin, ja jutellaan samalla juuri sinulle sopivista ratkaisuista.

GREE-ilmalämpöpumput

GREEn pumput ovat hyötysuhteeltaan erittäin tehokkaita ja ympäristöystävällisiä. Amber, Fairy ja Pular Nordic -mallit toimivat energiatehokkaasti myös kovilla pakkasilla. Ne ovat varmoja valintoja kohteeseen kuin kohteeseen. Tehokas hyötysuhde ja toimiminen jopa alle -30° pakkasessa, tekee siitä erinomaisen ratkaisun loma-asunnon ja kesämökin lämmittäjäksi.

Malleista on saatavilla eri teholuokkia. Amber 25, Amber 35, Fairy 25, Fairy 35 ja Pular 35 soveltuvat kesämökkien, loma-asuntojen, huoneistojen, omakotitalojen ja pienkiinteistöjen energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen. Amber 50 ja Amber 70 soveltuvat hallien, harrastus- sekä varastotilojen lämmitykseen ja viilennykseen.

Ympäristöystävällisen kylmäaineen kasvihuonepäästöt ja ympäristövaikutus GWP (Global Warming Potential) ovat kolme kertaa pienemmät verrattuna perinteiseen R410a-kylmäaineeseen. Se on myös tehokkaampi, jolloin sitä tarvitaan lämpöpumpussa vähemmän.

Amber-esite Fairy-esite Pular Nordic -esite

Maalämpöä energiatehokkaasti

Scanvarmin myydyin maalämpöpumppu

Saksalaisen alpha innotecin laadukas maalämpöpumppu sisäänrakennetulla käyttövesivaraajalla.

Kompaktin koon ansiosta se on sijoitettavissa useimpiin kohteisiin. Ohjausyksikkönä on Luxtronik 2.1, joka on etähallittavissa internetin yli. Invertteriohjattu maalämpöpumppu mukautuu muuttuviin energian tarpeisiin, mikä takaa maksimaalisen kausihyötysuhteen (SCOP), tasaisen lämmityksen ja riittoisan käyttöveden.

PWZS Nordic Inverter-sarjan pumppuja on saatavilla neljässä eri teholuokassa: 1,25-5,95kW, 1,77-8,65kW, 2,48-13,56kW, ja 3,2-17,20kW.