Osaajat asialla

Olemme yrityksesi kumppani, johon voit luottaa. Teemme asennukset ja huollot käyttämällä laadukkaita materiaaleja ja varaosia nykyaikaisella kalustolla.

Toteutamme LVIS-työt kokonaisvaltaisesti pyrkien siihen, että tekemämme ratkaisut kestävät aikaa ja säästävät huoltokustannuksissa. Teemme monelle asiakkaallemme ennakoivaa huoltoa, jolla saadaan esimerkiksi teollisuuden prosessit toimimaan mahdollisimman häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

Palvelemme

Laadukkaasti aikataulussa

 

LVI-ratkaisujen suunnittelu ja toteutus

LVI-ratkaisujen suunnittelun hoitaa yhteistyökumppanimme ja osallistumme suunnitteluun heti alusta alkaen. Näin varmistamme, että suunnittelu ja toteutus vastaavat parhaiten asiakkaan tarpeisiin.

 

Saneeraus- ja uudiskohteiden LVIS-urakointi

Saneeraus- ja uudiskohteissa toteutamme monipuolisesti kaikki lämmöntuotantoon, lämmönjakoon, käyttöveteen, ilmanvaihtoon ja viemäröintiin liittyvät työt.

 

Teollisuuden huolto ja kunnossapito

Toteutamme monipuolisesti neste-, paineilma- sekä prosessilinjastojen uusimiset ja muutokset. Meillä on vahvaa osaamista erilaisiin mittauksiin ja vianselvityksiin niin LVI- kuin sähköpuolellakin.

 

Sähkötyöt, huollot ja tarvikkeet

Teemme sähköurakointia uudis- ja saneerauskohteisiin. Toteutamme huollot, vianselvitykset, lämpökuvaukset sekä akuutit korjaukset. Meiltä löytyy kattava valikoima varaosia, kuten kylmäpuolen säätimiä ja teollisuuden tarvikkeita.

 

Lämpölaitoshuollot ja varaosat

Huollamme ja säädämme lämpölaitoksia. Meiltä löytyy myös pumput ja varaosat nopealla toimituksella sekä runsas valikoima Säätötulen varaosia.

 

LVI-mittaukset ja säädöt

Lämmitys-, vesijohto- ja prosessiverkostojen mittaukset sekä ilmanvaihdon mittaukset, tasapainoitukset ja säädöt ammattikalustolla. Näillä toimenpiteillä saat pidennettyä verkostojen käyttöikää ja säästät energiaa.

 

Vesiverkostojen painehuuhtelut ja desinfioinnit

Teemme vesiverkostojen painehuuhtelut, desinfioinnit ja ilmanpoistot. Toimenpiteellä saavutetaan venttiilien ja laitteiden varmempi toiminta sekä ilmanpoistolla pidennetään putkiston käyttöikää.

 

Ilmanvaihtojärjestelmien huollot ja päivitykset

Toteutamme laadukkaalla kalustolla IV-järjestelmien ilmastointikanavien nuohoukset, mittaukset sekä säädöt. Meillä on kattava tarvikevalikoima heti hyllyssä mm. erilaisia suodattimia. Meiltä palveluna myös suodattimien toimitus ja säännöllinen vaihto.

 

Energiaremontit

Suunnittelemme ja asennamme lämpöpumppuratkaisut ja lämmön talteenottoratkaisut liiketiloihin ja teollisuuteen.

 

Lämmityslaitteiden myynti

Myymme, asennamme, huollamme ja korjaamme erilaiset lämmityslaiteratkaisut. Vuosien kokemuksella osaamme suositella oikeat lämmitysratkaisut erilaisiin kohteisiin.

 

Akuutit vikakorjaukset ja huoltotarpeet

Teemme joka päivä monentyyppisiä huolto- ja korjauskäyntejä nopeallakin aikataululla. Meillä on myös kattava varaosavalikoima akuutteihin korjaustarpeisiin.

Teollisuuden huolto ja kunnossapito

Haluamme olla joustava ja luotettava kumppani teollisuuden moninaisiin tarpeisiin. Jotta prosessit toimivat mahdollisimman vähin keskeytyksin tarvitaan huollon osalta ennakoivaa ja jatkuvaa huoltoa sekä olemme käytettävissä jokapäiväisesti. Ymmärrämme työn joustavuuden merkityksen asiakkaalle

Saneeraus- ja uudiskohteiden LVIS-urakointi

Huolellinen alkusuunnittelu yhdessä muiden kohteessa toimijoiden kanssa johtaa parempaan lopputulokseen. Silloin, kun olemme mukana jo projektin alkuvaiheessa voimme vaikuttaa ja jakaa oman osaamistamme kokonaisuuden onnistumiseen. Omassa toiminnassamme pyrimme hahmottamaan työmaan kokonaisuutena ja toimimme niin, että tieto kulkee rakennustyömaalla kaikkien toimijoiden kesken.

Akuutit vikakorjaukset ja huoltotarpeet

Toimimme päivittäin tiiviissä yhteistyössä kaupunkien,isännöitijöiden ja kiinteistöhuoltojen kanssa.

Käytössämme on nykyaikainen ja laaja valikoima koneita, laitteita ja mittauskalustoa. Meillä on näihin töihin kattava varaosavalikoima suoraan hyllyssä.