Yksityisille

Osaajat apunasi

Meiltä saat kaikenlaiset LVI-asennukset ja huoltotyöt. Suosittelemme ammattitaidolla kohteeseen sopivia lämmitysratkaisuja ja teemme myös niiden asennuksen, huollon ja korjaukset. Käyttövesi- ja lämmitysverkostojen remontit sekä akuutit korjaukset, kuten viemärinaukaisut sekä hanojen ja wc-kalusteiden huollot ja vaihdot, hoituvat kauttamme.

Lisäksi teemme ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksia, mittauksia ja säätöjä.

Apunasi 24/7

0600 12055

Huoltopäivystys auttaa työajan ulkopuolisissa, päivystysluontoisissa työkeikoissa.

Numerosta 0600 12055 saat asentajan kiinni lvi-ongelmissa 24/7.
Puhelun hinta 1,53€/min.

Tukkiutuneet viemärit, vesivuodot, lämmitysviat ja monet muut ongelmat eivät katso aikaa tai kalenteria.
Päivystyspalvelumme hoitaa mm: viemärinavaukset, putkivuodot, häiriöt lämmitysjärjestelmissä, häiriöt käyttöveden lämmityksessä, öljypoltinhäiriöt, ongelmat hakelaitoksissa, ongelmat kuivureissa, rikkinäiset porakaivopumput/vesiautomaatit

Jos ongelma ei ratkea puhelimessa, niin hälytystyö laskutetaan erikseen.

Päivystystyöt:
Päivystyskorvaus 100 €/lähtö.
arkisin klo 16-18, 90 €/h
arkisin klo 18-07, ja viikonloppuisin 120 €/h

Meiltä saat myös varaosia vuorokauden ympäri.

Yrityksille ja teollisuuteen

Kumppanuus kannattaa

Olemme yrityksellesi osaava kumppani erilaisissa LVIS-töissä sekä teollisuuden huolto- ja kunnossapitopalveluissa. Käytössämme on laaja laitteisto- ja kalustovalikoima monenlaisiin työtehtäviin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa työt tarkasti ja aikatauluissa pysyen.

Lue lisää

Varaosia 24/7

Meillä on hyllyssä kattava valikoima varaosia lämmitysjärjestelmiin, jäähdytykseen ja sähköautomaatioon. Pystymme ratkaisemaan nopeallakin aikataululla häiriötilanteet ja toimitamme varaosia 24/7.

Tyypillisimpiä ongelmatilanteita aiheuttavat pakkaskelit, kun lämmöntuotanto keskeytyy syystä tai toisesta. Syksyisin maatilojen viljankuivaamoiden äkkinäiset laiterikot aiheuttavat varaosien ja asennusten nopeaa tarvetta.

Pidämme jatkuvasti Huittisten varastossa myös vähän harvinaisempia pumppuja, moottoreita, säätimiä, venttiileitä ja muita tarvikkeita, joita yleensä on heikommin saatavilla. Tällaisten osien rikkoutuminen aiheuttaa asiakkaalle akuutin ongelman ja usein isoja taloudellisia menetyksiä. Silloin nopeus on valttia ja oikeanlaisella varaosalla voidaan pelastaa suuria summia.

Meiltä saat itse noutamalla varaosia ympäri vuorokauden. Voimme toimittaa varaosat Postin tai Matkahuollon avulla tai tapauskohtaisesti toimittaa itse. Ja jos on ollut oikein kiireellinen tilanne, taksikin on toiminut kuriirina. Teemme parhaamme, että apu saadaan nopeasti perille.

Muista meidät, kun tarvitset varaosia. Meiltä löytyy apu moneen tilanteeseen!

PÄIVYSTYSLINJA PALVELEE 24/7, PUH. 0600 12055.
Puhelun hinta 1,53€/min.