Hommat hoituu ammattitaidolla

Meiltä löytyy ratkaisut ja tekijät moneen. Saneeraus- ja uudiskohteiden suunnittelussa olemme mielellämme mukana jo projektin alkuvaiheista, jolloin suunnitelmat ja käytännön toteutukset kohtaavat parhaiten.

Lämmitysratkaisujen valintaan meillä on vuosien kokemus ja toteutamme jatkuvasti esimerkiksi maalämpöratkaisuja erilaisiin kohteisiin. Myymälästämme löydät hyvän valikoiman hanoja, suihku- ja wc-kalusteita sekä laajan valikoiman erilaisia varaosia ja tarvikkeita.

Palvelemme

Laadukkaasti aikataulussa

 

Öljykattiloiden ja polttimien asennukset

Teemme vuosihuollot, säädöt ja savukaasuanalyysit, jonka avulla öljykattila ja poltin toimivat optimaalisesti.

 

Käyttövesiremontit

Suunnittelemme käyttövesiputkistot ja toteutamme ne kohteen mukaan. Putkistojen materiaalivaihtoehtoina ovat komposiitti, kupari tai haponkestävä teräs.

 

Lämmitysverkostojen remontit

Suunnittelemme ja asennamme uudet lämmitysverkostot. Teemme myös patteriventtiilien vaihdot ja lämmitysverkostojen tasapainoitukset.

 

Erilaiset lämmitysratkaisut

Toteutamme lämmitykseen liittyvät muutosremontit ammattitaidolla. Kauttamme saat maalämpö-, vesi-ilmalämpöpumppu, öljylammitys ja hake/pellettilämmitysratkaisut.

 

Ilmanvaihtojärjestelmien asennukset

Asennamme ilmanvaihtokanavistot, koneet ja päätelaitteet uusiin ja saneerattaviin kohteisiin.

 

Ilmanvaihto­järjestelmien puhdistukset

Teemme laadukkaalla kalustolla ilmanvaihtojärjestelmien puhdistukset, mittaukset ja säädöt. Meiltä voit ostaa palveluna säännöllisen IV-koneen huollon ja suodattimien vaihdon.

 

Uudiskohteiden LVIS-työt

Meiltä onnistuu kaikki uudiskohteiden LVIS-työt. Käyttövesi, viemäröinti, lämmöntuotanto ja -jako sekä ilmanvaihtojärjestelmät. Teemme lattialämmitysasennukset sekä sähkötyöt.

 

LVIS-huollot

Teemme hanojen ja wc-kalusteiden vaihdot ja korjaukset sekä huollamme lämmityslaitteet. Meiltä osaavaa ja nopeaa palvelua myös akuuteissa sähköasioissa.

Ilmanvaihto­järjestelmien puhdistukset, mittaukset ja säädöt

Vuosien kokemuksella erilaista kohteista, olemme huomanneet, että ilmanvaihtoon liittyvät haasteet ja kysymykset ovat asiakkaidemme arkipäivää. Ilmastoinnista olevaa oikeaa tietoa ja asiantuntemusta on tarjolla vähän. Meidän asiantuntemukseen voit luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos epäilet ilmanvaihdossa olevan ongelmia tai tiedät putkistojen olevan puhdistusta vailla.

Lue lisää

Uudiskohteiden LVIS-työt

Tarjoamme paikallisesti kaikki LVI- ja sähkötyöt uudisrakennuskohteisiin. Meihin kannattaa olla yhteydessä jo rakennusprojektin alkuvaiheessa, jotta osaamme suositella kohteeseenne sopivan suunnittelijan ja antaa vinkkejä käytännön ratkaisuihin jo suunnitteluvaiheessa. Urakoimiimme kohteisiin tarjoamme myös KVV- ja IV-työnjohtopalvelut.

Lämmitysratkaisut

Lämmitysjärjestelmien valinta on tänä päivänä vaikeaa. Hyviä vaihtoehtoja on paljon ja niiden vertailu on alaa tuntemattomalle vaikeaa. Meillä on monen vuoden kokemus erilaisista lämmitysvaihtoehdoista ja niiden toteutuksista. Osaamme antaa käytännölliset suositukset juuri sinun tarpeisiisi. Mitoitamme kohteeseen sopivat lämmitysratkaisut, asennamme ja huollamme ne.