KATTAVAT LVI-PALVELUT PAIKALLISELTA OSAAJALTA

Systemia Oy tarjoaa kokonaisvaltaisesti LVI-palvelut niin kotitalouksille kuin ammattiostajille ja maataloudelle. Huittisissa sijaitsevassa LVI-myymälässämme ovat esillä kylpyhuone- ja wc-kalusteet sekä monipuoliset lvi-tarvikkeet. Lisäksi liikkeen yhteydessä on noutovarasto yhteistyökumppaneillemme.

LVI-PALVELUT KATTAVASTI

Tavoitteemme on olla kaikille asiakkaillemme mutkaton toimija, jolta saa kaikki lvi-palvelut ja -tarvikkeet sekä ammattilaisen neuvot nopeasti järkevään hintaan ilman yllätyksiä.

Kotitalouksille Systemia on luotettava, palvelualtis ja paikallinen LVI-liike, josta löytyvät niin tuotteet kuin asennus- ja korjauspalvelut nopeasti ja vaivattomasti. Jokaisella asiakkaallamme on Oma asentaja.
Ammattiostajat kuten isännöitsijät ja rakennusliikkeet tuntevat Systemian asiantuntijakumppanina niin pienissä kuin suurissa tarpeissa aina hananvaihdosta laajoihin urakoihin saakka.

Autamme maatalousasiakkaitamme tekemään oikeita ratkaisuja toiminnan laajentuessa. Esimerkiksi oikein suunniteltu ja toteutettu energiatehokas lämmitys- sekä kuivausjärjestelmä tuottaa investoinnin takaisin ja on käyttövarma ympäri vuoden. Toisinaan maatalousyrittäjän tarpeet tulevat ennakoimatta jolloin esimerkiksi lämmitysjärjestelmän käyttökatko vaikuttaa suoraan heidän elinkeinoonsa. Tällöin nopea reagointi on tärkeää kelloon katsomatta.